PAAYS Katılım Ücretleri

 

Katılım için kayıt formunu doldurduktan sonra dekontunuzu canakkalepaays@gmail.com adresine göndermenizi önemle rica ederiz. Başvurunuz alındıktan sonra 1 hafta içinde katılım onayınıza dair e-posta gönderilecektir. Katılım ücretleri aşağıdaki şekilde olacaktır. Mail içeriğine Ad Soyad ve Akademik mesleki ünvan bilgisi yazmanız yeterli olacaktır (ör. yüksek lisans öğrencisi, araştırma görevlisi, öğretim üyesi, pazarlama uzmanı).

 

Ünvan

Kayıt Ücretleri

Öğretim Üyesi 

1200 TL

Öğretim Elemanı (Arş. Gör. & Öğr. Gör.)

1000 TL

Öğrenci

600 TL 

Sektörel Katılımcı - Diğer

1200 TL

 

 

 

 

 

Öğretim Üyeleri, Öğretim Elemanları, Sektörel Katılımcılar ve Öğrencilerin Katılım ücretine; Sempozyum Çantası, İki Gala Yemeği, İki Öğlen Yemeği, Sosyal Program, İkramlar ve Katılım Sertifikası dahildir.

**Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri, Öğrenci olduklarını banka dekontunda belirtmek ve kongre esnasında öğrenci belgesi ibraz etmek durumundadırlar. Öğrenci olan Araştırma ve Öğretim Görevlileri, "Öğretim Elemanı"nın ödemesi gereken ücrete tabi olacaklardır.

 

Kayıt formu için tıklayınız.

 

PAAYS 2024 HESAP BİLGİLERİ

BANKA ADI

Türkiye İş Bankası

ŞUBE ADI VE KODU

Çamlık- Denizli Şubesi

HESAP ADI

Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Derneği

IBAN NUMARASI

TR43 0006 4000 0013 2030 5029 50

 

NOT: Kongre katılım ücretini yatırırken banka dekontunda açıklama olarak katılımcının adı soyadı, ünvanı ve "PAAYS’24 Katılım İçin" ifadesinin yazılı olması gerekmektedir. Lütfen para transferi gerçekleştirirken bu duruma dikkat ediniz.

X